Περισσότερα σχετικά με την dutrion®

Διοξείδιο του χλωρίου

Το διοξείδιο του χλωρίου έχει περιγραφεί ως το "ιδανικό" βιοκτόνο. Οι πρόσφατες καινοτομίες με ασφαλή παράδοση όπου επιτρέπει στο διοξειδίου του χλωρίου να χρησιμοποιήται σε μια ευρεία ποικιλία εφαρμογών.Τώρα έχει ενταχθεί σε πολλά προγράμματα υγιεινής πόσιμου νερού σε όλη την υδρόγειο. Επιβεβαίωνει τον πλήρη έλεγχο της ασφάλειας του διοξειδίου του χλωρίου. Με εκτεταμένες μελέτες από τον Οργανισμό Προστασίας του Περιβάλλοντος (EPA) και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ).

Το διοξείδιο του χλωρίου βοηθά στην προστασία του περιβάλλοντος από τις επιβλαβείς χημικές ουσίες, επικίνδυνα βακτήρια και τα υποπροϊόντα από άλλες μεθόδους απολύμανσης. Το διοξείδιο του χλωρίου κερδίζει ταχέως έδαφος σε παγκόσμιο επίπεδο αποδοχής από το κοινό.

To dutrion δημιουργεί το σωστό περιβάλλον για τα μόρια του διοξειδίου του χλωρίου με μακρά βιοκτόνο χαρακτήρα για τη σωστή τιμή στη σωστή συσκευασία. Πιστεύουμε ότι είναι το μόνο που χρειάζεστε ....

Το εύρος των εφαρμογών είναι απεριόριστες ξεκινώντας από το νερό, την υγεία των ζώων, την βιομηχανία τροφίμων, την βιοασφάλεια, κλπ. Περίπου 80 διαφορετικά φορές έχει αναφερθεί στη λογοτεχνία EPA . Στην πραγματικότητα, οποιαδήποτε μικροβιακή μόλυνσης είναι ένα θέμα, η dutrion είναι η σωστή λύση.

((Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε να διαβάσετε: Το διοξείδιο του χλωρίου: Το "Ιδανικό" βιοκτόνο)


Περισσότερα σχετικά με το dutrion®


Επικοινωνήστε μαζί μας για την Ελλάδα: Τηλέφωνο: +30 2102792137 , 2102792132 - Fax: 2102792185 ή στο e-mail: john@clo2.gr